Back Back Nieuws

Ahoy verwacht 200.000 bezoekers in oktober

05 oktober 2009
De evenementenkalender van Ahoy Rotterdam is in de maand oktober goed gevuld. Vele topevenementen staan geprogrammeerd en het verwachte bezoekersaantal komt op maar liefst 200.000 bezoekers uit. General Manager Venue, Peter van der Veer: "Oktober is traditiegetrouw een erg drukke maand voor ons. Gelukkig hebben wij in deze moeilijke tijd voor de evenementenbranche een goede bezetting tijdens deze periode. Een gedreven salesteam werkt hard om de bewoners van Rotterdam en ver daarbuiten een divers en aantrekkelijk aanbod aan evenementen aan te bieden."

Diversiteit
Een grote diversiteit aan evenementen vindt in oktober plaats in Ahoy Rotterdam. Van concerten tot beurzen, van congressen tot familieshows, vele organisatoren hebben Ahoy gevonden. In het Sportpaleis van Ahoy vindt een aantal topconcerten plaats, waaronder optredens van Tom Jones, Elton John, Eros Ramazzotti, Green Day en Fleetwood Mac.


De Beren eetcafés Live in Ahoy

Nieuw dit jaar is het feest De Beren eetcafés Live in Ahoy; een groot meezingspektakel ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de bekende Berenketen met vele Nederlandse topartiesten waaronder Jeroen van der Boom, Nick en Simon, Lee Towers, René Froger en nog vele anderen. Naast de vele concerten vindt er ook een aantal evenementen en beurzen plaats. Voorbeelden hiervan zijn de Handwerkbeurs, 100% Tuning, Kunst & Living, Love & Marriage, Poppen- & Berenbeurs, het Stoffen Spektakel en Paraview & Sieradenbeurs.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!