Back Back Nieuws

Ahoy Rotterdam presenteert 'Club Ahoy'

03 maart 2011
Het Sportpaleis van de multifunctionele evenementenaccommodatie Ahoy Rotterdam is onlangs volledig gemoderniseerd. Met deze modernisering heeft Ahoy de mogelijkheid gekregen om haar Sportpaleis nu ook in verkleinde vorm te gebruiken. Hiermee werd ‘Club Ahoy’ gerealiseerd: een ruimte die perfect geschikt is voor corporate evenementen en congressen tussen de 2.000 en 5.000 personen en concerten tot 6.000 personen.

 

Diverse mogelijkheden

Club Ahoy, het verkleinde en compacte Sportpaleis, kan in diverse opstellingen gebruikt worden, waardoor het de ideale locatie is voor bijvoorbeeld grootschalige congressen en een poppodium tot 6.000 bezoekers biedt. Club Ahoy biedt een exclusieve entree tijdens evenementen en kan door organisatoren gecombineerd worden met de Beurs- & Evenementenhallen en het Congres- & Vergadercentrum van Ahoy.

 

Sfeerbeleving

De meerwaarde van Club Ahoy zit zeker ook in exclusiviteit en sfeerbeleving. Zo kan het evenement op de spectaculaire 1000m2 LED façade aangekondigd worden en kan de sfeer van het evenement volledig worden doorgevoerd in het gebouw middels LED verlichting in de foyers en de zaal zelf.

 

Voetsporen achterlaten

General manager venue Peter van der Veer voegt toe: ‘Club Ahoy biedt een perfecte aanvulling op ons huidige aanbod van ruimtes. Zo zijn wij nu, vanwege de verkregen extra mogelijkheden van het gebouw, nog beter in staat om onder andere grootschalige congressen te faciliteren. En artiesten voor wie het Sportpaleis, waar alle groten der aarde hebben opgetreden, te groot is, kunnen nu ook hun voetsporen in Ahoy achterlaten.’

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!