Back Back Nieuws

Ahoy Rotterdam daagt evenementenbranche uit om te boeien

01 april 2012
Hoe zorg je ervoor dat niemand jouw evenement of training wil missen? Op maandag 16 april organiseert Ahoy een Inspiratiecongres. In het eigen Congres- & Vergadercentrum van Ahoy delen organisatoren hun beste tips met elkaar.

 

Aansprekend programma

Hoe kom je tot een ijzersterk programma? Hoe kun je het publiek enthousiasmeren voor je evenement? Het thema van het congres is ‘De Kunst om te boeien’. Voor het congres zijn interessante sprekers als Hans Janssen en Erik Peekel aangetrokken waardoor een aansprekend programma is gecreëerd. Het congres is kosteloos bij te wonen.

 

De Kunst om te boeien

Ahoy daagt deelnemers aan het congres uit om samen met vakgenoten tot nieuwe inzichten te komen. Hans Janssen is de ondernemer achter de seminars van DenkProducties (onder andere ‘MBA in één dag’ met Ben Tiggelaar). Door uitgekiende programma’s en nog slimmere marketing trekken zijn seminars grote aantallen deelnemers. Op 16 april aanstaande deelt hij zijn geheimen. Aansluitend vindt er een Superbrainstorm plaats, onder leiding van Erik Peekel, oprichter van The Actor Factory. Hij verbindt de deelnemers met hun vakgenoten en met elkaars slimste ideeën.

 

Gratis aanmelden

Aanmelden voor het Ahoy Inspiratiecongres is nog mogelijk tot uiterlijk 4 april via www.ahoy.nl/inspiratiecongres. Het aantal plaatsen is beperkt, vol=vol.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!