Back Back Nieuws

Ahoy maakt zich op voor 'Grootste loopbaanevenement van Nederland'

04 maart 2012
Ahoy Rotterdam biedt van 15 t/m 17 maart onderdak aan een drietal evenementen die samen het 'Grootste Loopbaanevenement van Nederland' vormen. Iedereen die aan de slag wil met zijn eigen toekomst, of die van zijn kinderen, kan voor inspiratie en informatie terecht in Ahoy.

 

Loopbaanmogelijkheden

Op Skills Masters worden vakwedstrijden gehouden en vinden volop doe-activiteiten en demonstraties plaats die helpen bij de beroepsoriëntatie. StudieBeurs West biedt aan de hand van een groot aantal uiteenlopende opleiders een goed overzicht van alle opties op het gebied van studie. Op Job Event is concreet werk te vinden met tal van vacatures in de regio.

 

Handen uit de mouwen

'Rotterdam is een stad van ‘handen uit de mouwen’, een jonge stad ook, waar volop werk aan de winkel is, maar ook een stad waar blijvend aandacht uitgaat en moet uitgaan naar de ontwikkeling van mensen en hun loopbaan', aldus Erik Takes, exhibition manager bij Ahoy Rotterdam, betrokken bij de organisatie van de drie evenementen. Sinds jaar en dag staat Ahoy daarom in maart telkens een aantal dagen in het teken van beroep, studie en banen.

 

Drie evenementen onder één dak

'We bieden drie enerverende evenementen die behalve leuk zijn om te bezoeken, ook erg nuttig zijn. Persoonlijk contact, direct je vragen stellen en geïnspireerd raken; dat is onze doelstelling. En we weten dat het werkt! Bedrijven, scholen en brancheverenigingen zijn enthousiast. We verwachten zo’n 25.000 mensen te kunnen helpen bij hun volgende stap in hun loopbaan.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!