Back Back Nieuws

Ahoy komend weekend in het teken van PK's, tattoo's en bikes

08 maart 2013
Dit weekend barst Ahoy Rotterdam uit haar voegen met een vol programma van topentertainment. Er staan maar liefst drie evenementen op de agenda: European Superpull, Bikerfest en de Rotterdam Tattoo Convention. Met deze drie ‘ruige’ evenementen verwacht Ahoy een behoorlijk aantal liefhebbers te trekken.

 

European Superpull
Op zaterdag 9 maart vindt in het Sportpaleis van Ahoy de 35e editie van European Superpull plaats. Het tractorpulling event belooft ook dit jaar weer een enorm spektakel te worden. In het kader van de jubileumeditie is er dit jaar weer een Amerikaan toegevoegd aan het deelnemersveld, waarmee een oude traditie in ere is hersteld.

 

Rotterdam Tattoo Convention
Op zaterdag 9 maart en zondag 10 maart wordt de derde editie van de grootste internationale tattoobeurs van het land in Ahoy georganiseerd. Tattooartiesten vanuit de hele wereld zullen hier aan het werk zijn en de nieuwste trends en technieken op het gebied van tatoeages laten zien. Naast de tattoosectie is er ook nog een groot aantal stands waar men van alles kan vinden op het gebied van sieraden en kleding. Bovendien zullen shows, live muziek en diverse acts gedurende de gehele conventie op het grote podium te bewonderen zijn.

 

Bikerfest
Tevens komen er op zaterdag 9 maart en zondag 10 maart honderden motorliefhebbers naar Ahoy. Tijdens Bikerfest is er ruim aandacht voor entertainment in de vorm van live muziek, stripteases, demo’s en stuntshows. Uiteraard zijn er veel exclusieve motoren, hot rods en US cars te bewonderen.

 

Korting
Alhoewel de drie evenementen separaat worden georganiseerd, biedt Ahoy de bezoekers graag de mogelijkheid om ook bij de andere evenementen een kijkje te nemen. Met de toegangskaart van het ene evenement ontvangt de bezoeker daarom korting op een toegangskaart van de twee andere evenementen. Meer informatie hierover is te vinden op ahoy.nl bij de desbetreffende evenementen.

 

Bereikbaarheid
Voor de vele motoren die verwacht worden is een speciale parkeerplaats beschikbaar gesteld. Met zoveel topentertainment onder één dak verwacht Ahoy veel bezoekers. Er wordt dan ook geadviseerd om op tijd van huis te gaan of om met het openbaar vervoer te reizen.

 

Foto: European Superpull, fotograaf Charles Batenburg

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!