Back Back Nieuws

AgroLingua helpt Kasteel De Keverberg internationale ambities waar te maken

07 augustus 2015
AgroLingua verzorgde onlangs de Duitse vertaling van website kasteeldekeverberg.nl. Via deze website en diverse social-media-kanalen kunnen de ontwikkelingen nu tot over de grens in het Duitse Maas-Rhein-gebied en ook daarbuiten gevolgd worden.

Kasteel De Keverberg
Kasteel De Keverberg ligt op een heuvel aan de Maas in het pittoreske Midden-Limburgse Kessel. De combinatie van de eeuwenoude ruïne én alle eigentijdse gemakken maakt van Kasteel De Keverberg een bijzondere vergader-, trouw- en feestlocaties in Limburg. De Keverberg beschikt over zeven ruimtes van 8 tot 150 personen met ieder een geheel eigen sfeer. De Kasteeltuin leent zich perfect voor grootschaliger (outdoor) evenement, terwijl op het Maasterras kleinere ontvangsten en evenementen kunnen plaatsvinden.

Aanstaande opening
Met het oog op de aanstaande opening van Kasteel De Keverberg een belangrijke stap om ook gasten uit Duitsland uit te kunnen nodigen voor een bezoek aan het herbouwde kasteel. Vera Dings (AgroLingua) over het verzorgen van de vertaling: 'Als geboren en getogen Kesselse voel ik mij zeer nauw betrokken en draag daarom graag een steentje bij om dit prachtige project ook bij bedrijven en burgers in buurland Duitsland te introduceren.'

Foto: Ivo Joosten (Kasteel De Keverberg) en Vera Dings (AgroLingua) markeren de samenwerking voor Kasteel De Keverberg.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!