Back Back Nieuws

Aftrap Nederlandse TrouwBranche Organisatie in Westergasfabriek

14 april 2010

De Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO) is gelanceerd met een groots evenement in de Westergasfabriek. Het inluiden van dit event gebeurde letterlijk: een bruidspaar mocht maandag op de beurs in Amsterdam de gong luidde. De presentatie van de lancering was in handen van Mike Starink waarna Antonie Kamerling en Isa Hoes een duet zongen. 
 
Eerste en enige brancheorganisatie
De NTBO is de eerste en enige brancheorganisatie voor ondernemers uit de trouwbranche. Door de opkomst en geluiden uit de trouwbrancheborrels (netwerkevents voor professionals werkzaam in de trouwbranche) is in 2009 het idee ontstaan voor een brancheorganisatie. Samen staat de trouwbranche sterker en kunnen ze laten zien dat Nederland een prachtig trouwland is. De NTBO bevordert de ontwikkeling, de kwaliteit en de professionaliteit van de aangesloten bedrijven uit de trouwbranche. Daarnaast is de NTBO hét professionele centrum voor trouwen, dat ervoor zorgt dat kennis en informatie toegankelijk en beschikbaar is voor ondernemers en bruidsparen.

Na een uitgebreide toetsingsprocedure kunnen ondernemers zich aansluiten en ontvangen zij het Keurmerk Trouwen. Een keurmerk dat staat voor bedrijven die doen wat ze beloven en vernieuwende producten en diensten op de markt brengen. Professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven in de trouwbranche.

 

High Profile Uitgeverij en NTBO

High Profile Uitgeverij neemt plaats als een van de leden in de toetsingscommissie van de  Nederlandse TrouwBranche Organisatie. High Profile Uitgeverij is benaderd vanwege haar positie in de evenementenbranche in combinatie met de uitgave van het boek Jaarboek Bijzondere Trouwlocaties en de website Toptrouwlocaties.nl.  



Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!