Back Back Nieuws

Afrojack headliner 538JingleBall in Ziggo Dome

21 oktober 2015
In de Coen en Sander Show op Radio 538 heeft Afrojack 20 oktober aangekondigd dat hij op zaterdag 19 december in de Ziggo Dome in Amsterdam draait tijdens 538JingleBall. De kaartverkoop voor het jaarlijks terugkerende dance-event met het thema Wild Side of X-mas is direct van start gegaan.

Wilde kerst
Afrojack: ‘Het wordt echt een superfeest. Het is de eerste keer dat ik weer in de Ziggo Dome sta sinds mijn eigen show, dus ik ben super enthousiast. Toen ik werd gevraagd heb ik direct ja gezegd, maar wel onder één voorwaarde: ik wil ook een aantal bevriende dj's meenemen. We gaan er deze kerst een wilde kerst van maken tijdens 538JingleBall!'

538Jingleball is het evenement voor iedereen die knallend en dansend de feestdagen wil beginnen, voordat de donkere dagen met familie en vrienden weer voor de deur staan. Voor het vierde jaar op rij organiseert Radio 538 538JingleBall in de Ziggo Dome. Vorig jaar traden daar onder meer Tiësto, Martin Garrix, Nicky Romero, W&W op in een uitverkochte Ziggo Dome. Binnenkort wordt de line-up uitgebreid met meer artiesten.

Foto: FotoFloor

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!