Back Back Nieuws

Advance Events creëert vriendengevoel voor 2.000 gasten

12 februari 2014
Advance Events organiseerde afgelopen zaterdag in opdracht van een beursgenoteerd Nederlands hightech bedrijf een personeelsfeest in NH Koningshof te Veldhoven. Het feest werd gegeven als waardering voor de enorme inzet in 2013 en het vieren van het geweldige resultaat. Daarnaast was deze avond bedoeld als een kick-off voor 2014.

Ruim 2.000 gasten werden van begin tot eind verrast met een feestavond die geheel in het teken stond van saamhorigheid en ultiem genieten met elkaar. Speciaal voor dit feest ontwierp Advance Events een eigen feesthuisstijl, die in alle communicatie uitingen doorgevoerd werd. De poster, uitnodiging en feestwebsite zorgden voor enthousiasme en torenhoge verwachtingen.

Vriendencafé
Na ontvangst, werd de feestavond geopend met een gepersonaliseerde lasershow. Aansluitend ging het feest van start. De grote zaal was geheel in de stijl van een enorm vriendencafé ingericht waar de muziek centraal stond. Vriendenband “Stijlloos”, waarin medewerkers van het bedrijf spelen, trapte af en beleefde 45 minutes of fame met 2.000 collega’s als publiek. DJ/VJ Vince en de Boston Tea Party maakten er de rest van de avond een muzikaal feest van.

Vriendenlounge
Een tweede zaal was door Koolhaas Concepts omgetoverd tot een sfeervolle vriendenlounge waar gasten konden relaxen of deelnemen aan divers entertainment zoals het Fotohokje, de Greenscreen Photostudio, de Oxygen bar en de Masters of Beauty. De videogames uit de jaren tachtig en negentig in de corridor maakten het vermaak compleet.

De finale bestond uit optredens van Xander de Buisonjé, Sharon Doorson en Leona Philippo, live begeleid door de Boston Tea Party. De avond werd afgesloten met een afterparty met DJ/VJ Vince.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!