Back Back Nieuws

Adriaanse/van Kuyk verzorgt afscheid prof. Pinedo

04 november 2008
Woensdag 29 oktober vond het afscheid plaats van prof. dr. Pinedo, hoogleraar Geneeskundige Oncologie. In de Vrije Universiteit van Amsterdam waren 900 genodigden aanwezig bij de afscheidsrede van prof. dr. Pinedo, waaronder de Gouverneur van de Nederlandse Antillen, de heer F. Goedgedrag en Minister President van de Nederlandse Antillen, mevrouw de Jongh-Elhage. De rector magnificus van de VU, prof. dr. Bouter, leidde deze bijzondere middag, met als hoogtepunt de benoeming van prof. dr. Pinedo tot Commandeur in de Orde van Oranje Nassau.

 

Tijdens deze middag werd tevens het boek Bob Pinedo: “Oncoloog, leven en werk”, geschreven door Saskia van Basten Batenburg, uitgereikt. Aansluitend ging het cortège van hoogleraren de rest van het gezelschap voor naar de omgetoverde foyer van de VU waar de receptie plaatsvond.

Maar 's avonds was het feest!

Aan de Amsterdamse Apollolaan had het Hilton Hotel Amsterdam een volledige metamorfose ondergaan voor de afsluitende feestavond voor 240 genodigden. De avond ademde een Antilliaanse sfeer met een Nederlandse twist en deze exotique  was voor alle onderdelen doorgevoerd door Adriaanse/Van Kuyk Brand Events. Verrassende culinaire combinaties, het entertainment en de inrichting en verdere decoratie.

 

Foto: Antillenhuis/ Studio FVS

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!