Back Back Nieuws

ADO Den Haag plaatst LEDschermen van Hulskamp Audiovisueel

28 juli 2015
ADO Den Haag had al heel lang de wens twee mooie videowalls te plaatsen in het Kyocera Stadion zodat ze de bezoekers van nog meer informatie kunnen voorzien en de beleving van wedstrijden in het stadion kunnen vergroten. Samen met Hulskamp Audiovisueel gaan deze schermen van 36 m² er nu ook daadwerkelijk komen. ADO Den Haag biedt met deze schermen meer exposuremogelijkheden aan bedrijven die hun product of dienst onder de aandacht willen brengen van de 15.000 toeschouwers. De heren Eduard Hulskamp en Jan Willem Wigt ondertekenden de overeenkomst voor het leveren en plaatsen van de schermen. 

Eerste thuisduel
De komende dagen wordt bekeken of de schermen bij het eerste thuisduel van het seizoen, tegen PSV op zaterdag 8 augustus, al in gebruik genomen kunnen worden. Er wordt in ieder geval door het team van Hulskamp hard gewerkt om die datum te halen. Beide schermen komen in de hoeken van het stadion zoals bij het WK Hockey in 2014, de één op de hoek tussen de Lex Schoenmaker Familietribune en de Haaglandentribune, de ander op de hoek tussen de Aad Mansveld Tribune en de Eretribune.

Foto: v.l.n.r.Peter Berg (Commercieel manager ADO Den Haag) Eduard Hulskamp, Jan Willem Wigt (Algemeen Directeur ADO Den Haag), Ben Lekkerkerker (Salesmanager)
Achter: Steve Klein (Marketing Manager) en Dave Schardijn (Acountmanager)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!