Back Back Achter de schermen

Adformatie en High Profile starten met twitter

28 april 2007

Adformatie (in de persoon van Jeroen Mirck, initiatiefnemer van ook het succesvolle Adfoblog, en inderdaad oud-hoofdredacteur van QM) en High Profile hebben tegelijkertijd, oké High Profile was eerder, hun twitters aangemaakt: twitter.com/adformatie en twitter.com/highprofile.

Mensen, het werkt alleen als je zelf meedoet, het is (te) saai om alleen maar zo nu en dan ’s te komen kijken. Ik wil alle mensen die meedoen en werkzaam zijn in de eventbranche als twitter vrienden linken, waardoor we een mooie evenementenbranche community krijgen.

http://twitter.com/highprofile heeft de intentie om zo snel mogelijk voor de branche interessante linkjes in de twitter te zetten. Interessante nieuwtjes op fz.nl, qualityinmeetings.nl, feesten.nl, weetikveelwieallemaal.nl, die High Profile niet heeft. Interessant lijkt me. Daarvoor wel even aanmelden, het kost niets, het is binnen een halve minuut gepiept, je hoeft geen online kennis te hebben, je slaat geen flater, je hoeft zelfs helemaal niet mee te doen met discussies (is wel leuk, maar hoeft echt niet), je blijft alleen maar heel erg goed op de hoogte van alles.

Kort en snel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!