Back Back Nieuws

Adfo Groep mede organisator 24Festival 2015

14 april 2015
Naast VEA en BVA wordt de Adfo Groep mede organiserend partner in de 2015 editie van het 24Festival. Adfo Groep zal samen met VEA en BVA - verenigd in de Stichting 24Festival - de organisatie op zich nemen van 'the leading event in creativity, marketing and media'. Dit jaar zal het 24Festival op dinsdag 13 oktober aanstaande worden gehouden in alle zalen van het Concertgebouw in Amsterdam.

Effie Awards
24Festival is het jaarlijkse evenement waar professionals en aanstormend talent uit de creatieve-, marketing- en media-industrie elkaar ontmoeten en inspireren met lezingen, workshops en bootcamps. Het hoogtepunt van de dag is de uitreiking van de Effie Awards. De meest prestigieuze prijzen in het vak voor bewezen effectieve communicatie worden dit jaar uitgereikt tijdens het Effie Awards Diner in de majestueuze  grote zaal van het Concertgebouw. Het 24Festival 2015 wordt de zesde editie van het evenement , voorheen bekend als de 24 uur van de Reclame en is een initiatief van VEA (Vereniging van Communicatie Adviesbureaus) en BVA (Bond van Adverteerders).

'synergetische stap'
Met de toetreding van de Adfo Groep zal het Grote Marketing Congres een hoofdonderdeel worden van het 24Festival. Het Grote Marketing Congres geeft meer dan 300 topmarketeers vernieuwende inzichten in de kansen en uitdagingen van ondernemend Nederland. Willem Sijthoff, CEO Adfo Groep: 'de EFFIES en het Grote Marketing Congres is een logische, synergetische stap. Onder één dak het beste, meest inspirerende werk én de thoughtleaders uit ons vakgebied die adresseren hoe we ook in de nabije toekomst het verschil kunnen blijven maken. Ook dit jaar willen we marketeers bijstaan en op weg helpen door een no-nonsense en accountable event neer te zetten.'

Erik van Engelen, voorzitter van de Stichting 24Festival: 'Met de toetreding van de Adformatiegroep hebben we een belangrijke volgende stap gezet naar de ambitie om het 24Festival niet alleen het grootste maar ook inhoudelijk het meest kwalitatieve event in de marketing en communicatie industrie te maken'. 

De productie is dit jaar in handen van Event organisatie PINO en #VERDER. Voor meer informatie: 24festival.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!