Ad de Haan en Hans Janssen te gast bij LIVE LIVE LIVE!Ad de Haan en Hans Janssen te gast bij LIVE LIVE LIVE!
Back Back Nieuws

Ad de Haan en Hans Janssen te gast bij LIVE LIVE LIVE!

07 januari 2021

Ook in 2021 gaan we verder met de podcast LIVELIVELIVE! Op donderdag 14 januari is het tijd voor de derde aflevering van dé podcast voor de evenementenbranche. Ondernemen in de evenementenbranche, hoe gaat dat anno 2021? Wat nemen we mee uit 2020? Als er twee mannen zijn met wie je hier over kunt praten, dan zijn het de volgende gasten wel: Hans Janssen van DenkProducties – de man die Obama naar Nederland wist te halen – en Ad de Haan die met Live Legends de wereld veroverde!

Ondernemen in de branche

2021 staat voor positiviteit en hoop op een mooi evenementenjaar! Hoe richt je je neus op de toekomst, hoe ga je om met wereldwijd succes, welke ondernemerslessen kunnen Hans Janssen en Ad de Haan met ons delen?

Stellingen of vragen?

Ben jij ook benieuwd naar de lessen van dit tweetal? We nemen jouw ingestuurde vragen graag mee! Heb je een prikkelende stelling die we absoluut bij ze neer moeten leggen? Geef ze aan ons door en luister donderdag 14 januari om 15:00 naar LIVE LIVE LIVE!

De podcast is te beluisteren via de bekende kanalen. Nieuwsgierig naar aflevering 1 en 2? Die luister je hier terug via Apple Podcasts of Spotify.

LIVE LIVE LIVE

LIVE LIVE LIVE, dé podcast voor de evenementenindustrie, is een initiatief van High Profile Events, Dutch Standard Events en LiveCommunity. In deze meerdelige podcast bespreken we events vanuit alle windrichtingen: natuurlijk bekijken we uitgebreid waar we nu staan, maar nóg liever kijken we met onze gasten naar de toekomst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!