Back Back Nieuws

Actor Factory bundelt organisatie-tips van masterclass World Forum

11 april 2013
'Hoe organiseer je het evenement dat niemand wil missen?' Die vraag stond centraal in een bijzondere masterclass. Vorige week bracht Aaaaha! the Actor Factory 442 organisatoren samen. Op het podium van het World Forum deelden zij hun beste tips met elkaar. Presentator Erik Peekel besprak met hen het uitnodigingstraject, interactie, netwerken en natraject. Presentatie-coach Philip Walkate gaf tips rond overtuigend presenteren/pitchen.

Op het podium
Eventmanagers vanuit het bedrijfsleven, de overheid en de bureauwereld kwamen samen. The Actor Factory organiseerde een bijzondere masterclass 'Het evenement dat niemand wil missen – Hoe organiseer je dat?' Het programma vond plaats op het podium van de theaterzaal. Bourgonje en Hulskamp hadden samen een prettige sfeer gecreëerd. Deelnemers namen plaats in rijen tegenover elkaar. Onder leiding van Erik Peekel gingen zij met elkaar in gesprek. Dat leverde toepasbare tips op. Die tips werden besproken, maar ook ingestuurd per SMS via de technologie van Sendsteps.

600 ideeën
De tips die werden aangedragen kregen direct een plekje op het scherm in de live mindmap. Ook waren er drie kunstenaars op het podium aanwezig. Op manshoge panelen maakten zij een ‘wandverslag’ van alles dat er gezegd werd. Deze geïllustreerde verzameling tips hangt nu op het kantoor van Aaaaha! the Actor Factory. In totaal zijn er 600 ideeën ingestuurd per SMS. Die worden nu gebundeld tot een boekje vol inzichten.

Bij het inschrijven hadden de deelnemers keuze uit 3 verschillende tijdstippen: een ochtendsessie, een vroege middag-sessie en een avond-sessie. De inschrijvingen liepen ongeveer gelijk op. Elke sessie werd afgesloten met een netwerkmoment verzorgd door Maison van den Boer. Voor wie het gemist heeft, je kunt je vanaf nu aanmelden voor de herkansing.

Bekijk hier het filmpje.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!