Back Back Nieuws

Activatie bureau Chase verhuist naar NDSM

14 juni 2014
Chase - The Brand Activation People - is na 9 maanden uit haar jasje gegroeid in de Houthavens en zal zich per 01 juli vestigen op het NDSM terrein in Amsterdam Noord. Het bureau vestigt op een locatie die meer aansluit op het eigen DNA. Daarnaast biedt de nieuwe locatie betere operationele faciliteiten en bereikbaarheid om zichzelf verder te ontwikkelen.

‘Toen we dit avontuur aangingen, wisten we dat het spannend zou worden om je als bureau op de kaart te zetten in deze tijd. Gelukkig blijkt ons model van Face2Face confrontatie tussen merk en doelgroep met creativiteit als vertrekpunt goed aan te sluiten bij veel merken’ zegt van Michel van Wakeren van Chase.  ‘Daarbij werken we graag samen met andere bureaus zodat je klanten echt een geïntegreerde oplossing biedt, maar wel vanuit onze core competence kunt servicen. ‘

Chase maakt voor merken met ambassadeurs en promotieteams jacht op de doelgroep, om die vervolgens met impact te bereiken. Dit kan kleinschalig met een exclusief karakter, tot aan zeer omvangrijk voor een breed publiek. Het bureau heeft de afgelopen maanden jacht gemaakt op de doelgroepen van o.a. Bavaria, Lay’s, Spa, De Nederlandse Spoorwegen, Flügel, Bacardi, Yakult, Grass2Juice en TDK. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!