Back Back Nieuws

ACS wint Nationale Succes Award door innovatie en kwaliteit

03 juli 2015
ACS Audiovisual Solutions BV is verkozen tot branchewinnaar in de categorie ‘Audiovisuele branche’ van de Nationale Business Succes Awards 2015. ACS meent altijd bezig te zijn om diensten te verbeteren en om innovatieve oplossingen op zeer hoog niveau te bieden. Ze zijn daarom ook heel blij dat dit ook wordt erkend.

Succes onder de aandacht
De Nationale Business Succes Award 2015 is een ondernemersprijs. De missie van deze ondernemersprijs is om het succes van bedrijven in de verschillende branches onder de aandacht te brengen. De Nationale Business Succes Award wordt gerealiseerd in samenwerking met het Algemeen Dagblad, het Financieel Dagblad, BNR Radio en RTL televisie. Vorige week kwam de RTL filmploeg bij ACS op bezoek om een reportage van het bedrijf te maken. Dit zal aanstaande zondag 5 juli om 12.55 uitgezonden worden op RTL 7 in het programma ‘De Succesfactor’.

Hieronder een korte samenvatting van het juryrapport:
‘ACS Audiovisual Solutions BV presenteert zicht als de absolute specialist in een bijzondere sector, te weten die van de audiovisuele branche, in de zin van het (tijdelijk) faciliteren van allerlei audiovisuele apparatuur en diensten ten behoeve van hotels, congressen e.d. Met als specialiteit het desgewenst creëren van tijdelijke congresruimtes in grote hallen en dergelijke. De basis van haar succes ligt in het feit dat zij smane met haar zusterbedrijf IT Event Result ook IT-oplossingen kan bieden en dat men niet werkt met standaard-oplossingen, maar ook geheel op de klant toegesneden maatwerk kan zorgen. Feitelijk kunnen klanten de gehele realisatie van audiovisuele en IT-oplossingen in handen van ACS leggen en hebben er vervolgens geen omkijken naar. Innovatie is het sleutelwoord bij ACS, want zij is continue bezig om haar producten en diensten verder te verbeteren en men investeert volop in de modernste apparatuur en techniek.’

Foto: Managing director van ACS, Jessica Ylstra met de logistieke ploeg.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!