Back Back Nieuws

ACS schaft nieuwste Barco HD projectoren aan

30 mei 2011
Als eerste AV-verhuur bedrijf in Nederland heeft ACS audiovisual solutions deze week een bestelling geplaatst bij Barco voor vier HD projectoren van het type HDX-W14. Deze nieuwste projector van het Belgische Barco was minder dan een maand geleden nog een noviteit op de NAB (National Association of Broadcasters) in Las Vegas en is naar verwachting eind augustus al bij ACS beschikbaar voor de verhuur.

 

Geschiktheid

De Barco HDX-W14 is uitermate geschikt voor de grote en middelgrote evenementen en congressen en ACS komt met deze uitbreiding in haar assortiment tegemoet aan de toenemende vraag naar HD apparatuur van haar klanten, waaronder bijvoorbeeld de European Society of Cardiology.

 

Eerste duurzame projector

De techniek van de HDX-W14 is klaar voor de toekomst en is volledig voorbereid voor toepassing van 3D-projectie. Ook op andere punten onderscheidt de W14 zich van de overige projectoren uit het Barco assortiment; zo is het de eerste projector die duurzaam genoemd mag worden. De projector biedt de mogelijkheid van snelle en gebruiksvriendelijke bediening door middel van nieuwe technologieën als smartphone en tablet pc’s en is draadloos te configureren door middel van WiFi. En ook niet onbelangrijk voor de gebruiker: de HDX-W14 maakt gebruik van geavanceerde beeldverwerking die veel nieuwe creatieve mogelijkheden biedt.

 

Predicaat Groen

Naast de HD14’s heeft ACS onlangs ook zes bijzonder stille en energiezuinige Barco RLM-W8. projectoren aangeschaft. De HD8 met een lichtopbrengst van 8.000 Ansi Lumen gebruikt ruim 30% minder energie dan vergelijkbare projectoren, en verdient daarom met recht het predicaat ‘groen’. Om het HD aanbod te complementeren heeft ACS geïnvesteerd in projectieschermen met breedbeeldformaat, de nieuwe HD remote camera’s van Panasonic, video mixers en grafische switchers, HD videoconvertors, laptops en in apparatuur voor het nieuwe IT bedrijf van ACS: Eventresult.

 

Vragen over de verhuur van het HD assortiment kunnen gesteld worden aan het sales team via sales@acsaudiovisual.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!