Back Back Nieuws

ACS Knowledge Village op aankomende IBTM WORLD

30 oktober 2015
ACS audiovisual solutions en IT partner Eventresult pakken dit jaar groots uit op de IBTM WORLD, de wereldwijde beurs voor congressen en evenementen die van 17 tot en met 19 november 2015 zal worden gehouden in Barcelona.

ACS Knowledge Village
IBTM WORLD heeft samen met ACS een concept uitgewerkt om alle educatieve sessies die voorheen her en der verspreid in het gebouw plaatsvonden, nu te concentreren op één centrale plek op de beursvloer: de ACS Knowledge Village. De sessies worden daarmee zichtbaarder en toegankelijker voor de bezoekers en de exposanten hebben de garantie dat de bezoekers op de beursvloer blijven. Voor het management van de educatieve sessies zal het presentatie management systeem van Eventresult worden ingezet.

Eventresult zal dit jaar ook vorm geven aan de Innovation Zone waar een interactieve showcase wordt neergezet van de top 10 innovaties die naar verwachting van een onafhankelijke jury veel impact zullen hebben op de meeting en events industrie. 

Kijkje achter de schermen
Bezoekers van de IBTM WORLD zijn uitgenodigd om in de stand van ACS, pal tegenover de Knowledge Village (Q139), van een cocktail te komen genieten. Van hieruit starten ook rondleidingen voor een kijkje achter de schermen van de Knowledge Village.

Deelnemen is gratis en kan door simpelweg hier te klikken en je te registeren.

Fotocredits: ibtmworld.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!