Back Back Nieuws

ACS audiovisual solutions nieuwe partner AF&BM

01 oktober 2012
ACS audiovisual solutions is de nieuwe Founding Partner van de Association of Food and Beverage Management (AF&BM). De samenwerking werd maandag 24 september bekend gemaakt, direct na afloop van de AF&BM themabijeenkomst die geheel in het teken stond van groenten. Naast het partnership is ACS tevens de vaste A.V. leverancier bij alle AF&BM bijeenkomsten en tijdens het gala, welke komend jaar georganiseerd zal worden bij Sofitel Legend Hotel The Grand in Amsterdam.

Richard Francke, voorzitter AF&BM ‘Er was snel sprake van een goede match tussen ACS en de AF&BM. Wij kijken beiden uit naar een samenwerking gericht op de lange termijn.’

To The TOP
De AF&BM organiseert jaarlijks vijf themabijeenkomsten, een jaargala en een culinair weekend weg in binnen- of buitenland. Op 19 november staat de bijeenkomst in het teken van ‘To The TOP’ met als sprekers Topacteur Barry Atsma, Topsporter Mark Huizinga en Top(horeca)ondernemer Casper Reinders. Hoe bereik je de Top? Wat zijn de valkuilen, hoe kom je tot succes en wat moet je zeker niet doen!

AF&BM Breakfastclub
Dinsdag 4 december organiseert de vereniging voor F&B eindverantwoordelijken de AF&BM Breakfastclub. Dit jaar aandacht voor Aziatische inspiratie op het ontbijtbuffet met sprekers Mariëlle Bordewijk (Food Designer en Azië kenner) en Mara Grimm (Culinair journalist en jurylid RTL Topchef). Locatie van deze ochtendbijeenkomst; restaurant Nam Kee aan het Marie Heineken Plein in Amsterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!