Back Back Nieuws

ACS audiovisual solutions laat relaties luisteren tijdens workshop

22 mei 2013
De relaties van ACS audiovisual solutions, die afgelopen donderdag 16 mei bijeenkwamen voor de workshop die het AV bedrijf elk voorjaar voor haar relaties organiseert, waren verrast. De workshop stond dit keer in het teken van luisteren. Goed luisteren is een kunst, velen van ons kunnen en doen dat minder goed dan we zelf denken. En dat terwijl goed luisteren essentieel is voor goed samenwerken en effectief zaken doen.

Bij binnenkomst in de zaal stond, aan het oog onttrokken door rook en uitgekiende belichting, het ruim 50 man sterke Zaandamse Whale City Sound koor opgesteld dat begon te zingen op het moment dat iedereen een plek gevonden had. Na de musicale ontvangst, week het koor uiteen en kwam spreker Jan Andreae naar voren, die afgewisseld met het koor, een inspirerende en interactieve workshop gaf. Jan Andreae is change en development professional en veel gevraagd motivational speaker.

De reacties van het publiek achteraf waren zeer enthousiast. Een van de aanwezigen formuleerde het als volgt: ‘Waanzinnig om te zien en een genot om naar de luisteren’. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!