Back Back Nieuws

ACS Audiovisual Solutions haalt twee nieuwe internationale managers in huis

07 oktober 2015
ACS Audiovisual Solutions BV introduceert twee nieuwe internationale managers Gijs Crusius en Hans Henrik Friis. De komst van deze ervaren managers stelt ACS in staat om de internationale scope verder te kunnen gaan verdiepen. De nieuwe collega's hebben uitgebreide kennis van technische dienstverlening, veel management ervaring en slagkracht en ervaring in verschillende regio's in Europa en Azië opgedaan.

Gijs Crusius
Gijs is een zeer ervaren manager en heeft in het verleden zijn sporen verdiend bij grote broadcast facility bedrijven waaronder het NOB. Daarna was hij mede eigenaar van een bedrijf in communicatieprojecten. Dit bedrijf was gespecialiseerd in het omzetten van de boodschap van de klant naar creatieve content middels info-tainment. Als producent van dergelijke projecten heeft Gijs veel ervaring met creatieve content opgedaan en zal dit binnen ACS nog verder gaan ontplooien. Als Manager Projects zal Gijs zich gaan richten op het aansturen van zowel het commerciële als het operationele proces binnen de internationale tak van ACS.

Hans Henrik Friis
Als Executive Director of Business Development zal Hans zich gaan richten op internationaal business development voor zowel ACS als zusterbedrijf Eventresult. Op deze manier wil het bedrijf de internationale scope verder gaan uitbreiden. Hans heeft een uitgebreid internationaal netwerk vanuit zijn vorige posities. Hij heeft jarenlang gewerkt voor Brahler in Duitsland, daarnaast is hij in dienst geweest bij Dorier/MCI, voor wie hij een aantal jaren in Azië actief is geweest.

Foto: Gijs Crusius (L) en Hans Henrik Frijs

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!