Back Back Nieuws

ACS audiovisual solutions en Eventresult faciliteren het ISTH Congres 2013

11 juli 2013
In opdracht van MCI Amsterdam faciliteerden ACS en Eventresult het tweejaarlijkse ISTH (The International Society on Thrombosis and Haemostasis) Congres 2013. ACS en Eventresult faciliteerden een totaal oplossing door het combineren van beide producten en diensten en creëerden hiermee een congreservaring voor alle 8.500 deelnemers.

Congreservaring
Van de in totaal veertien zalen, bouwde ACS vier tijdelijke zalen en voorzag alle meeting rooms van Amsterdam RAI van apparatuur. Elke zaal was volledig ingericht en voorzien van audiovisuele faciliteiten. Voor een complete congreservaring konden alle sessies achteraf nogmaals gevolgd worden, hiervoor werden vier recap lounges gebouwd. Om het ISTH logo volledig te integreren werd het Mondriaan thema doorgevoerd in alle zalen.

ePoster
Eventresult lanceerde voor het eerst op grote schaal een nieuwe oplossing van ePoster presentaties. Samen met partner MULTILEARNING heeft Eventresult een ePoster oplossing ontwikkeld die ten opzichte van de traditionele posters veel voordelen biedt en de betrokkenheid van het publiek bij de presentatie optimaliseert.

Meer dan 2.700 poster waren toegankelijk middels 74 touch screens tijdens ISTH. Alle deelnemers konden  door alle posters browsen en selecteren op meeting, onderwerp of spreker. Ook het bekende Mondriaan thema was volledig geïntegreerd in de ePoster area.

Foto: Ad Boogaard fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!