Back Back Nieuws

ACS audiovisual solutions blijft gold sponsor

23 november 2012
De goede samenwerking van de afgelopen jaren heeft geresulteerd in het verlengen van het sponsorcontract tussen ACS audiovisual solutions en MPI Nederland. ACS blijft ‘gold sponsor’ en is daardoor ook de komende jaren de exclusieve sponsor voor audiovisuele middelen en support tijdens de evenementen die MPI Nederland voor haar leden organiseert.

Succesvol
Beide partijen kijken terug op een succesvolle samenwerking in de afgelopen jaren en zien uit naar de toekomstige jaren. ‘De professionele ondersteuning van onze educationals en natuurlijk ook van de NL Conference door ACS geeft ons altijd vertrouwen dat alles piekfijn in orde zal zijn. MPI is continu in beweging en ACS gaat daar perfect in mee. Zo zullen onze educatieve sessies de komende jaren worden vastgelegd op beeld’ , aldus Gijs Verbeek, Executive Director van MPI.

'En wij zijn trots te werken voor MPI', vult ACS-Managing Director Jessica Ylstra aan. 'Als toonaangevende vakvereniging voor Meeting Professionals ontmoeten wij bij de MPI events altijd veel bevlogen professionals uit ons vak. Wij zien er dan ook naar uit om ook de komende jaren intensief met MPI samen te werken'.

EIBTM
ACS audiovisual solutions organiseert volgende week tijdens EIBTM in Barcelona samen met zusterbedrijf Eventresult een tweetal interactieve keynotes. De eerste op 27 november met als onderwerp 'Creating the Great Event Environment' en de tweede op 28 november met als titel 'Ever invited a whole town to attend your congress?' Deze tweede sessie gaat in op het jaarcongres van de European Society of Cardiology (ESC), beiden vinden plaats van 14.30 tot 15.30 uur in het speciaal voor EIBTM door ACS gebouwde Lecture Theater op de beursvloer.

Foto: Gijs Verbeek (links), Jessica Ylstra en Michel Oud

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!