Back Back Nieuws

Accenture hoofdsponsor Art Amsterdam

05 februari 2008
Art Amsterdam en Accenture hebben een contract getekend waarmee Accenture voor drie jaar hoofdsponsor wordt van dit jaarlijkse, hedendaagse kunstevenement in Amsterdam RAI.

Anja Groenewoud, directeur van Accenture: "Na vier jaar op ‘ad hoc’ basis een van de sponsors te zijn geweest, is Accenture er trots op om tot en met 2010 exclusief partner te zijn geworden van Art Amsterdam. Het ambitieniveau van Art Amsterdam om bijvoorbeeld de hele stad Amsterdam bij het evenement te betrekken én om het evenement meer internationale uitstraling te geven heeft ervoor gezorgd dat wij een structurele sponsor zijn geworden. Wij zien er daarom naar uit om de banden tussen ons en Art Amsterdam verder aan te halen."

Groenewoud: "Accenture helpt bedrijven om High Performance Business bedrijven te worden. Dat wil zeggen bedrijven die een constante hoge kwaliteit en resultaat weten te realiseren. Het is om die reden dat Art Amsterdam en Accenture goed bij elkaar passen. Art Amsterdam op zichzelf weet ieder jaar weer een hoogwaardig evenement te realiseren, maar ook de galeriehouders die zich presenteren behoren tot de top van de hedendaagse kunst.”

Anneke Oele, directeur van Art Amsterdam: "Zonder sponsors zou Art Amsterdam geen speciale evenementen kunnen organiseren. En doordat wij onze sponsors heel zorgvuldig kiezen, voegen zij een belangrijke dimensie toe aan ons hedendaags kunstevenement. Het is heel fijn om een internationaal bedrijf als Accenture als partner te hebben, om de Thieme GrafiMedia Groep aan de Thieme Art Award te koppelen als sponsor voor de meest veelbelovende jonge kunstenaar en een merk als SNS Reaal Fonds te koppelen aan de Dag voor de beginnende verzamelaar. Sommige merken zijn in de hele wereld verbonden aan kunstbeurzen, dus omgekeerd maakt het je evenement belangrijk als bepaalde merken je beurs ondersteunen. De belangen van de sponsor en het evenement moeten wederzijds in evenwicht zjin. Daar streven we naar en dat is met Accenture gelukt."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!