Abdij Rolduc kijkt terug op afgelopen jaarAbdij Rolduc kijkt terug op afgelopen jaar
Back Back Nieuws

Abdij Rolduc kijkt terug op afgelopen jaar

12 januari 2017

Het afgelopen jaar hebben steeds meer mensen de weg weten te vinden naar Rolduc voor een verblijf in dit hotel en conferentieoord. ‘Met vreugde kijken we daarom terug op 2016 en zijn vol vertrouwen voor wat betreft de toekomst.’

Rolduc vierde met de hele Parkstad Limburg regio mee toen dit gebied een prijs kreeg voor de beste toeristische bestemming wereldwijd. Dat is niet alleen een mooie opsteker voor alle toeristische bedrijven in deze regio, maar houdt ook een belofte in voor het welslagen van verdere transformaties in dit gebied onder de vlag van IBA. Voor Rolduc is dat interessant omdat het is aangemerkt als een volwaardig project van IBA.

Rolduc ontving Klaus Johannis, president van Roemenië, die de Martin Buberplaquette mocht ontvangen. Er waren natuurlijk allerlei activiteiten die genoemd moeten worden zoals het succesvolle ‘Tieëkezinge’ met allerlei Limburgse artiesten, georganiseerd door de eigen Limburgse omroep L1, het 25-jarig jubileum van de Orgelkring Kerkrade met goed bezochte concerten in de Abdijkerk, de jaarlijks terugkerende evenementen en gasten, zoals de Abdijcross, André Rieu, Limburgs Mooiste, Amstel Gold Race, Pinkpop, Stichting Euriade en het Orlandofestival, de vakantieweek voor kinderen met kanker en hun ouders georganiseerd door de Stichting Lobstar, de Rotary Kerkrade met de succesvolle Kerstwereld Rolduc en nog veel meer. Er was de introductie van de Beleefbus Kerkrade die de meest interessante objecten, de zogenaamde ‘big five,’ aandoet in deze stad, waaronder Abdij Rolduc.

Ook in 2017 wordt geïnvesteerd in Rolduc. Zo is dit niet alleen een complex met een rijke historie maar ook met een uitdagende uitkomst waarin de gasten inspireren tot steeds betere prestaties. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!