Back Back Nieuws

Aardig zijn in deze branche? Hoe moeilijk is dat eigenlijk?

21 oktober 2010
Blogger Atje Deinum vraagt zich af: Aardig zijn, hoe moeilijk is dat eigenlijk?

"Het artikel over de “Gastvrijheidsdiscussie” van HSMAI zette me aan het denken. Want wat is gastvrijheid, hospitality, hostmanship of aardig zijn nu helemaal? Is het een warm en welkom gevoel dat je krijgt als je ergens binnenkomt? Is het de service en dienstverlening? Of is het een goed glas wijn?"


"Nog maar al te vaak worden bovenstaande termen gekoppeld aan de horecabranche. Helaas, want het wordt tijd dat gastvrijheid verankert raakt binnen alle dienstverlenende sectoren...."

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!