Back Back Nieuws

Aardig onderweg met NK Tramtrekken

22 oktober 2008
Het eerste officiële NK Tramtrekken is succesvol verlopen. 18 oktober stonden aan de zonnige Coolsingel in Rotterdam maar liefst 8000 mensen de 16 Tramtrek-teams aan te moedigen. Het startschot werd gegeven met een demonstratiewedstrijd tussen de twee sterkste mannen van Nederland, Jarno Ham en Wout Zijlstra, en een vrouwenteam van RET-medewerkers. De dames van de RET wonnen glansrijk.

De officiële wedstrijd stond onder leiding van Frans Derks en werd becommentarieerd door Jack van Gelder en Suzanne Mulder nam de presentatie voor haar rekening. Het werd een spannende strijd en uiteindelijk ging de Rotterdamse Studenten Rugby Club met de eer strijken. Zij mochten zich de eerste Nederlandse Kampioen Tramtrekken noemen en werden tijdens het aansluitende personeelsfeest in Ahoy gehuldigd.

Gezien het succes zijn direct plannen voor de volgende (internationale) editie gesmeed. Het NK Tramtrekken is ontwikkeld en geproduceerd door IDTV Events & Concepts en was het kick-off moment van de campagne ‘Aardig Onderweg’ die de RET (Het Rotterdamse Vervoersbedrijf) heeft gelanceerd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!