Back Back Nieuws

Aanstelling project manager A Solution

05 maart 2009
Recent is Janet Kooren in dienst getreden als project manager bij A Solution.  Kooren heeft haar ervaring in het organiseren van vakbeurzen opgedaan bij VNU Exhibitions. Bij haar nieuwe werkgever zal zij zich vooral bezig gaan houden met het organiseren van congressen en evenementen.

 

"Door haar brede marktkennis en uitgebreide ervaring met organiseren kan ze zeer flexibel schakelen met opdrachtgevers uit allerlei achtergronden. Haar reputatie als 'professionele bemoeial' zal Janet ten volle kunnen waarmaken. De bedoeling is dat er met haar aanstelling binnen A Solution meer ruimte komt om de oorspronkelijke intentie van het bedrijf beter vorm te geven: congressen en evenementen organiseren op eigen wijze" 'aldus Anita Buiteman.

 

In 2002 werd A Solution opgericht door Buiteman. Zelf afkomstig uit de congreswereld besloot Anita dat het anders, beter en vooral klantgerichter kon. In de praktijk kwam het er op neer dat door het succes van de overige activiteiten hier te weinig tijd voor over bleef. Niet alleen de complete organisatie maar ook deelprojecten kunnen worden uitbesteed

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!