Back Back Nieuws

Aanmoedigingsprijs MKB Den Haag voor Smith

13 september 2007
Wethouder Kool heeft voor de derde keer de MKB Den Haag WTS Jobobo Trofee uitgereikt. Deze aanmoedigingsprijs voor jonge netwerker van het jaar ging dit keer naar Leontine Smith (35), mede-directeur van communicatie adviesbureau Smith & Glebbeek Communicatie.

Smith werd geroemd voor haar inzet en netwerkactiviteiten voor het jonge ondernemersklimaat in Den Haag. Zij kreeg met name bekendheid door het initiëren en organiseren van een driedaags strandgolf evenement in Scheveningen.

MKB Den Haag reikt jaarlijks een aanmoedigingsprijs uit aan een enthousiaste netwerker, die als bindend element fungeert voor jonge Haagse ondernemers.


De heer Sassen van Wessel, Tideman & Sassen Advocaten te Den Haag, die de MKB Den Haag WTS Jobobo Trofee sponsort: "Leontine Smith is dit jaar de terechte winnaar, want zij heeft een prominente netwerkrol en het getoonde enthousiasme is een voorbeeld voor ons allen!"

Smith:"Vrienden en relaties noemen mij altijd al gekscherend 'de grote netwerker', maar dat dit nu wordt erkend door deze prijs van MKB Den Haag is natuurlijk een enorm compliment! Ik zie deze prijs zeker als een aanmoediging om mijn ambities verder te verwezenlijken."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!