Back Back Nieuws

Aanmelder.nl breidt dienstverlening uit met onsite registratie

05 juli 2012
Aanmelder.nl, de online tool om evenementen te organiseren en gespecialiseerd in een optimale ondersteuning achter de schermen, verzorgt nu naast online registratie voor het evenement ook de check-in bij de aanvang van evenementen. Zo worden de gegevens van de online registratie gekoppeld aan de onsite check-in.

 

Doeltreffende check-in

Om direct vanaf de aanvang een goede indruk achter te laten bij de bezoekers, zorgt aanmelder.nl voor een snelle en doeltreffende check-in voor alle deelnemers met badge. Ook op een mobiele telefoon kan de barcode of QR code gescand worden. De registratiegegevens van alle aangemelde personen worden gekoppeld aan de bezoekers van het evenement, waarna een persoonlijke badge snel ter plekke is gemaakt.

 

Optimale communicatie

Met aanmelder.nl kan iedere evenementenorganisator zijn workshop, seminar of congres gemakkelijk uren werk besparen. Je kan simpelweg een evenementenwebsite maken, deelnemers online laten aanmelden en betalen en alle statistieken in de gaten houden. Zo wordt de aanloop naar het evenement gemakkelijk voor de organisator en wordt de communicatie met de bezoekers optimaal. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!