Aankondiging vertrek Han Groot ObbinkAankondiging vertrek Han Groot Obbink
Back Back Nieuws

Aankondiging vertrek Han Groot Obbink

18 april 2023

Wunderland Kalkar is in augustus 2022 door DeFabrique Holding overgenomen. Han Groot Obbink, voormalig General Manager, slaat na 27 jaar trouwe dienst zijn vleugels uit. Na ruim een half jaar intensieve overdracht, geeft Groot Obbink de nieuwe eigenaar de ruimte om het door hem opgebouwde Wunderland Kalkar naar de volgende levensfase te brengen. Wat Groot Obbink nu gaat doen is nog niet bekend, wel gaat hij in ieder geval genieten van zijn welverdiende vrije tijd.

Grote transitie

Wunderland Kalkar maakt momenteel een transitie door binnen de verschillende onderdelen van het bedrijf. Om het huidige, mooie product naar de volgende levensfase te brengen, is een masterplan in de maak. Met het vertrek van Han Groot Obbink zal per 1 mei 2023 Marten Foppen, algemeen directeur DeFabrique Holding, als ad-interim zijn zaken waarnemen. Op termijn zal er worden gezocht naar zijn opvolger.

Optimalisatie organisatie

Voor de volgende levensfase wil DeFabrique Holding de organisatie optimaliseren. De diverse ideeën uit het masterplan worden de komende tijd gedeeld met de medewerkers en buitenwereld. Met de seizoensopening van het themapark in april 2024 wordt de eerste fase aan het publiek getoond.

Grootse locatie, unieke ambiance

Wunderland Kalkar is een ruim vijftig hectaren groot terrein, gelegen in Kalkar in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Terrein en panden van de nooit in gebruik genomen kerncentrale vormen samen het hotel-, event-, business- en leisurecomplex, onder de noemer Wunderland Kalkar. Zevenentwintig jaar geleden is het terrein met de panden aangekocht door Hennie van der Most en sindsdien wordt het ontwikkeld als hotel-, business- en leisurecomplex. Door stap-voor-stap de bestaande context en bebouwing op te waarderen en te versterken in hun eigenheid is deze unieke ambiance ontstaan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!