Back Back Nieuws

Aankondiging nieuwe evenementenlocatie: Beldert Beach

18 januari 2013
Holland Evenementen Groep is actief met activiteiten bij de Beldert sinds 1997 en ontvangen jaarlijks zo’n 30.000 bezoekers voor een sportief dagje uit of gezellig feest. Patrick Janssen van Holland Evenementen Groep vertelt tijdens een persconferentie: ‘Onze locatie is ingericht voor binnen én buiten activiteiten met zowel grensverleggende als denk- en puzzelopdrachten. Voor ieder en elke weersomstandigheid dus wat wils. De actuele programma’s bieden originaliteit voor elke soort groep en worden persoonlijk verzorgd en begeleid door ons team van 13 fte-ers en 80 oproepkrachten.’

De dagrecreant
Patrick Janssen: ‘Afgelopen jaar is goed overleg gevoerd met Uiterwaarde, Gemeente en Provincie. Er zijn overeenkomsten afgesloten, bestemmingsplannen aangepast en vergunningen verleend en er ligt nu in plan klaar om in 2 fases een basis te gaan leggen voor een unieke recreatielocatie en evenementenlocatie voor de wijde omgeving: Beldert Beach.

Fase 1
- Een 20 meter hoge uitkijktoren met tokkelbanen, klimwand en klettersteig parcours.
- Diverse kiosks met verschillende horeca invullingen zoals een espressobar, broodjescorner, wok & go, maar ook gewoon frietjes, ijsjes en snacks.
- Tuk ’n Thai restaurant waar – na een rondje TukTuk rijden – Thais gefonduud kan worden.
- The Blob. Een groot luchtkussen op het water waar je vanaf getorpedeerd wordt als er iemand vanaf een toren op springt.

Fase 2
- Beldert Beach Lounge waar men kan barbecueën op een groot dakterras, maar ook binnen of zelfs op het water, middels …
- Barbecue Donuts.
- Diverse beachactiviteiten en –evenementen.

Verder wordt er kwaliteit geboden door de Blauwe Vlag certificering en diverse andere keurmerken die ondertussen al behaald zijn. Maar ook door gratis wifi te bieden en een gedegen EHBO post te plaatsen.

Het project is ambitieus en risicovol in deze moeilijke tijden, maar wij geloven er in en willen het tij keren. We bieden nog uitdagendere activiteiten aan, een unieke locatie met strand ook voor de bedrijfsuitjes markt, we willen toeristen en recreanten trekken naar dit prachtige gebied, een landmerk vestigen, werkgelegenheid bieden, … Beldert Beach wordt The Place to Beach.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!