Back Back Nieuws

Aankleding Nuclear Security Summit verzorgt door Fraai Projecten en Wolterinck Event Decoration

10 februari 2014
Fraai Projecten en Wolterinck Event Decoration maken bekend dat het ministerie van Buitenlandse Zaken hen opdracht heeft gegeven de locatie van de Nuclear Security Summit 2014 (NSS 2014) in te richten en te decoreren. De NSS 2014 waarbij 58 wereldleiders en ongeveer 8.000 mensen uit 53 landen aanwezig zullen zijn, vindt plaats op 24 en 25 maart 2014 in het World Forum in Den Haag.

Fraai Projecten en Wolterinck Event Decoration zullen in totaal ruim 12.000 m2 van het World Forum inrichten. Iedere zaal heeft een eigen functie. De inrichting zal voornamelijk bestaan uit meubels van Nederlandse ontwerpers. Voor de bloemdecoraties kiest Wolterinck Event Decoration voor diverse Nederlandse bloemen. Hoe de inrichting en bloemdecoraties er precies uit gaan zien, wordt vlak voor het begin van de Nuclear Security Summit bekend gemaakt.

Fraai Projecten en Wolterinck Event Decoration worden bij deze bijzondere opdracht ondersteund door de volgende partners: Stagelight verlichting, Schellenbach voor de bewegwijzering, Coby-ifs voor het project-tapijt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!