Aan de Waterkant gaat gewoon door!Aan de Waterkant gaat gewoon door!
Back Back Nieuws

Aan de Waterkant gaat gewoon door!

27 juli 2021

Het nieuwe stadsfestival Aan de Waterkant aan de Lage Loswal gaat door. Na de wateroverlast van afgelopen week stond het beoogde terrein een week lang onder water. Gemeente Venlo is vandaag begonnen met de schoonmaak van het terrein. Aanstaande dinsdag wordt gestart met de opbouw. Daarmee is Aan de Waterkant een van de weinige festivals in Venlo die deze zomer door kan gaan. Aan de Waterkant is een reeks concerten in de hele maand augustus, vier weekenden lang, met namen als Douwe Bob, Wolter Kroes, Guido Weijers, Froukje, Sef, Candy Dulfer en meer.

’t Bat aan de Maas

Aan de Waterkant is tevens het eerste evenement dat plaatsvindt in het nieuwe park ‘t Bat aan de Maas. Voor De Maaspoort en Grenswerk is het park een logische plek voor een nieuw evenement, op een steenworp afstand van beide podia. Een ideale plek voor een reeks concerten en voorstellingen in augustus bij ondergaande zon. De concerten, theatervoorstellingen en clubavonden tot en met 13 augustus zijn ingericht op 1,5-meter afstand. Het publiek zit op stoeltjes. Daarnaast is er nog een terrasgedeelte dat alle weekenden vanaf 12.00 uur open is.

Samenwerking

De podia werken samen met Café De Locomotief als horecapartner. Voor het food aanbod is Try Thai als partner bij het festival betrokken. Aan de Waterkant is een samenwerking van Poppodium Grenswerk, De Maaspoort Theater & Events en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Venlo, Kickstart Cultuurfonds, Fonds Podiumkunsten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!