Aan de Lange Tafel bij Fort AltenaAan de Lange Tafel bij Fort Altena
Back Back Nieuws

Aan de Lange Tafel bij Fort Altena

13 juni 2018

'Eén gigantische, stijlvol ingedekte lange tafel speciaal voor jou en jouw gasten neergezet in de mooist denkbare omgeving. Een fantastische herinnering voor je relaties of medewerkers. Op het menu staan uitsluitend mooie lokale gerechten van het seizoen. Puur genieten dus.' Fort Altena nodigt je graag uit.

Food sharing

'Stel je voor, na een ontvangst op het terras blijkt dat er nog geen twintig meter om hoek een gigantische lange tafel gedekt is met robuuste houten planken antipasti, mooie wijnen en prachtig bloemwerk. Dan weet je zeker dat je een oergezellige avond tegemoet gaat in een unieke ambiance', stelt de locatie.
Ook de koks sluiten perfect aan bij dit puur-natuur-gevoel met hun lokaal ingekochte specialiteiten welke zij in het zicht bereiden op hun Big Green Eggs of stoere smokers. 'Puur genieten dus, met het accent op puur en de natuur.'

Hoe groot wilde je ‘m hebben?

Vanzelfsprekend past Fort Altena de tafel moeiteloos aan de grootte van jouw groep aan. Je kunt de tafel reserveren tot wel 1000 personen. Het menu is geïnspireerd op het seizoen. Duurzaam én smakelijk. 

Let the sun shine

In Nederland is het verrassend lekker weer. Zo niet, dan verzorgt Fort Altena graag een overkapping of een alternatief in hun locatie.

Interesse? Ga naar de website of stuur een e-mail.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!