Back Back Nieuws

9 Million bicycles in Beijing

13 augustus 2008

Renate Deken, HR manager van Randstad, zit inmiddels meer dan anderhalve week in Beijing en zegt al gewend te zijn aan de hitte. “Het is warm, maar sinds gisteren is het een stuk frisser met 30 graden,” zo vertelt een verkouden Renate. Verkouden, vanwege de vele airco’s.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Na anderhalve week bikkelen met 260 crewleden heeft ze nu goed overzicht. “Gelukkig zijn er nog geen zieken en gaat het allemaal goed. We hebben al prachtige huldigingen gezien en het is enorm leuk voor iedereen om alles mee te maken, zowel voor als achter de schermen.”

Naast het harde werken in het Holland Heineken House zijn er ook genoeg momenten voor de vrijwilligers om de Spelen goed te beleven. Ook al kunnen ze niet naar alle wedstrijden en hebben ze weinig vrije tijd, onderling hebben ze het leuk… en er is zelfs tijd om te shoppen! “Bijna de hele crew heeft een fiets gekocht bij de lokale fietsenhandelaar. Tja, er zijn immers ‘9 million bicycles in Beijing’. Later zullen de crewleden de fietsen waarschijnlijk doneren aan mesnen op straat of aan een goed doel geven,” meldt Renate.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!