9 juli: Famtrip Haarlem en Live Community Masterclass9 juli: Famtrip Haarlem en Live Community Masterclass
Back Back Nieuws

9 juli: Famtrip Haarlem en Live Community Masterclass

05 juni 2019

Haarlem Convention Bureau nodigt je uit voor een bijzondere dag. Tijdens een exclusieve famtrip op dinsdag 9 juli van 09.15 tot 13.45 uur openen toplocaties speciaal voor jou hun deuren. Je krijgt een unieke inkijk op bijzondere plekken én een heerlijke lunch in het restaurant van Landgoed Duin en Kruidberg.

Haarlem bruist meer dan ooit! Nieuwe initiatieven zien het levenslicht, talenten krijgen de ruimte én locaties krijgen een herbestemming en worden toegankelijk voor de zakelijke markt. Wat dacht je bijvoorbeeld van het oudste museum van Nederland, verscholen wijnkelders of openluchtcongressen op het oude marktplein?

Ontdek Haarlem en meld je snel aan, want het aantal deelnemers houdt de organisatie klein. Meer informatie over de inhoudelijke invulling van het programma volgt. 

LiveCommunity Masterclass

Na Haarlem Live vindt in de Philharmonie van 14.00 tot 17.30 uur de 1ste LiveCommunity Masterclass plaats met als thema de Kracht van Communities met de mannen van Rumag, merkjournalist Cor Hospes en auteur Erwin Wijman.

LiveCommunity.nl is het eerste onafhankelijke online platform voor opdrachtgevers binnen de Festival – en Evenementenbranche. Zie voor meer info over de Masterclass de website van Eventsummit

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!