Back Back Nieuws

800 touringcars + 50.000 trolleys + gezelligheid = De Huishoudbeurs

20 februari 2011
Ruim 800 touringcars, extra treinstops, circa 50.000 trolleys en gemiddeld 7 kilo aan shopbagage per bezoeker; de Huishoudbeurs is weer voorbij. De 66e editie van Nederlands grootste publieksbeurs, die van 12 tot en met 20 februari werd gehouden, trok in totaal 226.614 bezoekers naar Amsterdam RAI. Ook de Negenmaandenbeurs, die tegelijk werd gehouden, verliep succesvol.

Festival Fantastique
De Huishoudbeurs introduceerde dit jaar Festival Fantastique, een festivalterrein op klein formaat met workshops, optredens van bekende artiesten en ander verrassend vermaak. 

Zintuigen geprikkeld
Ruim 450 exposanten toonden tijdens Huishoudbeurs 2011 hun nieuwste producten en diensten. Alle zintuigen werden weer volop geprikkeld. Beursbezoekers konden zich laten inspireren door de laatste trends op het gebied van verzorging, fashion en lifestyle. Er viel daarnaast van alles te proeven, te zien en te leren op de beursvloer. Bezoekers profiteerden uiteraard ook van de vele voordeeltjes en koopjes. De Huishoudbeurs liet op het speciale Urgenda Groen Paviljoen zien dat ‘duurzaam’ leven en genieten prima samen kunnen gaan.

Gezellig
Amsterdam RAI is tevreden met het verloop van ‘het grootste vriendinnenfeest van Nederland’. Beursmanager Annette Kuiper: “De Huishoudbeurs heeft wederom laten zien dat het weet wat vrouwen beweegt. De sfeer op de beursvloer was gezellig en we ontvangen positieve berichten van zowel bezoekers als exposanten. De activiteiten op het nieuwe Festival Fantastique trokken veel bekijks en ook het Urgenda Groen Paviljoen kon op een grote belangstelling rekenen.”

Huishoudbeurs 2012
De volgende Huishoudbeurs wordt van 18 tot en met 26 februari 2012 gehouden in Amsterdam RAI.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!