Back Back Nieuws

76 kilometer hekwerk bij de Vierdaagse en Tomorrowland

22 juli 2016
De 100e Vierdaagse van Nijmegen is in volle gang. Met vijftigduizend deelnemers en zo’n anderhalf miljoen bezoekers één van de grootste internationale evenementen van Nederland. Het bewaken van de veiligheid en het houden van overzicht is een enorme klus bij zo’n organisatie. Een klus die Allfence uit Best graag met beide handen oppakt. Op grote delen van het parcours zorgen ruim 5.000 hekken, al dan niet voorzien van banners en schuifpoorten op cruciale plekken dat het evenement beheersbaar blijft, zonder aan flexibiliteit in te boeten.

Tomorrowland
Deels parallel aan de Vierdaagse gaan dit weekend zo’n 180.000 bezoekers uit hun dak bij Tomorrowland, georganiseerd door ID&T België. Het is een gigantisch spektakel met vooraanstaande DJ’s uit binnen- en buitenland. Om het festival overzichtelijk en veilig te laten verlopen levert Allfence al sinds de eerste editie in 2007 hekwerkoplossingen. In dit geval betekent dat 16.000 hekwerken, deels voorzien van zeilen en banners, schuifpoorten en slimme oplossingen bij de entree en de diverse podia.

Voor Allfence is het hoogseizoen. Alleen al deze dagen ongeveer 76 kilometer aan hekwerk oplossingen. Dagen waarop ze alle voorbereidingen met plezier tot een goed einde brengen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!