Back Back Nieuws

700.000ste bezoeker van 2014 in Heineken Experience

16 december 2014
De 700.000ste bezoeker van het jaar 2014 werd 15 december ontvangen in Heineken Experience. Heineken Experience is trots op dit recordaantal. De trots wordt ook ondersteund door Tripadvisor door middel van een certificaat van uitmuntendheid. De bezoekersaantallen zijn de afgelopen 5 jaar verdubbeld, wat een passend eerbetoon is aan het 150- jarig jubileum van het HEINEKEN concern.

Gelukkige bezoeker
De 700.000ste bezoeker, Francesco, uit Sicilië-Italië, werd verwelkomd door Dirk Lubbers, manager Heineken Experience, met een koud Heineken® biertje getapt met de SUB®. Francesco ontving een cadeaubon van €700,-, welke refereert aan het bezoekersaantal dat behaald is in 2014. Een persoonlijke tour door de Heineken Experience, een persoonlijk Heineken® flesje en een master class in het perfect bier tappen, waren allemaal onderdeel van het geschenk pakket.

European Route of Industrial Heritage
De Heineken Experience is gevestigd in de voormalige brouwerij van HEINEKEN in het centrum van Amsterdam. Het gebouw is een nationaal monument en onderdeel van de European Route of Industrial Heritage. In 1988 werd er voor het laatst bier gebrouwen op deze locatie. Het gebouw werd compleet gerenoveerd en omgebouwd tot de Heineken Experience, die in 2001 voor het eerst de deuren opende en in 2008 gerenoveerd werd. 
De Heineken Experience is een interactieve reis door de dynamische wereld van Heineken®, die jaarlijks wordt bezocht door honderdduizenden toeristen uit de hele wereld. Het merendeel van de bezoekers komt uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Brazilië en Spanje.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!