7.000 fietsers over de streep bij Conferentiecentrum Bovendonk7.000 fietsers over de streep bij Conferentiecentrum Bovendonk
Back Back Nieuws

7.000 fietsers over de streep bij Conferentiecentrum Bovendonk

13 juni 2019

Jaarlijks staat Hemelvaartsweekend in West-Brabant in het teken van de Fietsvierdaagse Hoeven. Door de stijgende populariteit van het recreatief fietsen onder jong én oud is de Fietsvierdaagse in Hoeven tot een van de grootste fietsvierdaagsen van Nederland uitgegroeid. Noord-Brabant staat vooral bekend om zijn gastvrijheid en gezelligheid maar is daarnaast ook dé fietsprovincie van Nederland. Het afwisselende landschap en de autoluwe wegen en lanen zijn een verademing voor de deelnemende fietsrecreanten.

De fietsvierdaagse werd voor de 48e keer georganiseerd en heeft voor de 8e keer Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk als start en finishlocatie vanwege de mogelijkheden voor de organisatie om fietsers snel te ontvangen voor vertrek en na de fietstocht in de binnentuin te genieten van entertainment door diverse bands onder genot van een hapje en drankje.

4 dagen de mooiste plekken van Noord-Brabant ontdekken

Waar de meeste fietsvierdaagsen vooral een lokaal publiek aantrekken, is de Fietsvierdaagse in Hoeven een evenement met gasten uit alle windstreken. Met afstanden van 25 tot 100 kilometer per dag is er voor iedereen een afstand te rijden. Gezelligheid en gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij de organisatie en levert daarmee een prima visitekaartje voor Noord-Brabant af.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!