6 september: Regio Twente site visit 20196 september: Regio Twente site visit 2019
Back Back Nieuws

6 september: Regio Twente site visit

15 juli 2019

Congresregio Twente neemt congresorganisatoren en meetingplanners mee op pad door de regio om kennis te maken met de zakelijke mogelijkheden van de veelzijdige regio Twente. Naast het bezoeken van een aantal evenementenlocaties staat er dit jaar nog iets anders leuks op het programma: Een exclusief kijkje achter de schermen bij Tuckerville

Tuckerville wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd op Het Rutbeek in Enschede. Het festival kent een afwisselend programma vol popmuziek met roots,- folk- en americana invloeden. Tuckerville kenmerkt zich door de muziek, maar ook door de podia die verscholen staan in het bos, intieme eethoekjes onder een groen dak van bladeren, schommels in de bomen en kampvuren op het strand.

Een dag voorafgaand aan het evenement, op vrijdag 6 september krijgen wij een exclusief kijkje achter de schermen! Hoe werkt dit festival, wat komt er allemaal bij kijken en waar kunnen we van leren?

Regio Twente site visit

Maak kennis met de meest ondernemende hightechregio van Nederland. Tijdens de site visit neemt Congresregio Twente u mee naar de verschillende locaties die de regio te bieden heeft voor het houden van een congres, conferentie, vergadering, beurs of andere zakelijke bijeenkomst. De combinatie tussen levendige steden en het verrassende coulisselandschap maakt dat Twente unieke congres- en vergaderlocaties heeft. Van kleinschalig en intiem tot een grote zaal voor 2000 personen, Twente heeft het allemaal.

Aanmelden

Het programma, waar eventprofessionals kosteloos aan deel kunnen nemen, begint 's ochtends en eindigt eind van de middag. Organiseert u bijeenkomsten en bent u benieuwd naar de locaties, de sfeer, het prachtige Twentse landschap en wilt u de rondleiding bij Tuckerville niet missen? Meld u dan hier aan.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!