Back Back Nieuws

6 extra voorstellingen K3 in Den Haag

19 april 2006

Dat K3 deze zomer terug komt naar Nederland met een gloednieuwe show is al langer bekend. Het laatste nieuws is dat er nog eens 6 extra shows ingelast worden en wel op 12 en 13 augustus.


Na het enorme succes van de concertreeks K3 in Ahoy’ en hun CD ‘Kuma Hé’, staan Karen, Kristel en Kathleen te popelen om hun nieuwe K3 show te presenteren. De drie dames mogen naar een gekostumeerd bal en als er iets is dat Karen, Kristel en Kathleen geweldig leuk vinden, dan is het wel een verkleedpartijtje. Maar in de jurk van Karen zit iets verstopt… de toverstaf van Zarzuela. Zarzuela is allesbehalve in haar nopjes. En dat is niet best, want Zarzuela is een heks. Een echte! De heks verdenkt K3 van kwade opzet en zij wil de meisjes daarom een lesje leren. Als dat maar goed afloopt. Eén ding is zeker: de nieuwe K3-show is nóg avontuurlijker, nog mooier, nog spannender dan alles wat al geweest is. Met een adembenemend decor, indrukwekkende special effects en natuurlijk… de lieve meisjes van K3. Uiteraard zullen Karen, Kristel en Kathleen hun spannende avonturen opluisteren met zowel oude als nieuwe hits. Komt dat zien, komt dat horen!

In Vlaanderen is de K3 toer al gestart in Hasselt en Oostende, en de kritieken zijn lovend: “Het is een show geworden met een echt verhaal en verschillende special effects.” (VRT-nieuws)

“De populaire meidengroep K3 gaf in Hasselt het startshot van haar nieuwste show. Het werd een heel vrolijke, maar ook spannende en zelfs griezelige show. De kinderen vonden het schitterend.” (Het Nieuwsblad)

“Een adembenemend decor in de vorm van een stelling met vele meters buis en licht… Het verhaal dat in de nieuwe K3-show zit, heb je wellicht al in geuren en kleuren in de krant of op tv gezien, dus dat herhalen we niet meer. Wat we wel herhalen is hoe goed Karen, Kristel en Kathleen ons gedurende 75 minuten geamuseerd hebben. Zelfs grote jongens en meisjes genoten van de hits van K3 tussen hun eigen kinderen. Papa en mama zongen maar wat graag mee. K3 is nu eenmaal amusement voor het hele gezin.” (The Showbizzsite)

“De show is ultraspannend. Duizenden kinderen zijn met een smile tot achter hun oren naar huis gegaan” (Het Laatste Nieuws)

“Het decor was opnieuw indrukwekkend” (Gazet van Antwerpen)

Twee weken lang hebben 12 mensen gewerkt aan de special effects die in de show zitten.

Het computergestuurde watergordijn van 8m breed is speciaal voor de K3 show ontworpen. 6 pompen stuwen het water vanuit een speciaal voor de show ontworpen waterbassin 9m de hoogte in. Verder wordt er gebruik gemaakt van een computergestuurd vlammensysteem die steekvlammen kunnen geven van 1m tot 8m hoog

In Nederland is de K3 show te zien op 5 t/m 8 augustus & 10 t/m 13 augustus in het World Forum Theater in Den Haag (voorheen het Nederlands Congrescentrum). Er zijn 3 shows per dag, n.l. om 11.00, 14.00 en 17.00 uur. Tickets zijn te koop vanaf €16,00 (exclusief €3,00 reserveringskosten).Bestel je tickets via TopTicketLine 0900-300.5555 (€0,45 p.m.), Nationale Theaterkassa: 0900-9203 (€0,45 p.m.) of kijk op www.k3.be. Haast je, want vele enthousiaste K3 fans hebben al een kaartje besteld.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!