Back Back Nieuws

538-Groep bowlt met mediabureaus in Claus Event Center

05 juli 2013
De 538-Groep, bestaande uit 538, SLAM!FM en Radio 10 Gold, was onlangs in Claus Event Center en Papa’s Beach House om met de mediabureaus van de radiozenders te bowlen en barbecueën. Met een opkomst van ruim 200 gasten was het volgens Claus een geslaagde avond.

De ruim 200 gasten werden verwelkomd op de bowlingbanen van Claus waar zij in teams werden verdeeld en de strijd met elkaar aangingen. De winnaar van het bowlingtoernooi kon de prestigieuze titel op zijn naam schrijven en ontving een beker. ‘Na deze inspanningen werden de gasten naar Papa’s Beach House begeleidt, waar ze genoten van het BBQ-buffet en dessert experience. Alle gasten genoten volop van het lekkere weer, het lekkere eten en de relaxte omgeving aan het strand,’ aldus de organisatie.

Claus Event Center met zijn 20 bowlingbanen en Papa’s Beach House met zijn stoere karakter aan de rand van het water, pasten perfect bij de wensen en verwachtingen van de mediabedrijf, dat voor de vierde keer dit relatie evenement bij Claus organiseerde.

Fotograaf: Gerard Henninger

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!