Back Back Nieuws

50-jarig Jubileum Martinair met Alure

12 juni 2008
Recent vierde luchtvaartmaatschappij Martinair haar 50-jarig bestaan. Neptunus, specialist in het verhuren van tenten en tijdelijke accommodaties, bouwde het bijzondere paviljoen op het platform van Lelystad Airport, de feestlocatie, gekozen vanwege de historische banden met de Martinair Vliegschool.


Adriaanse/van Kuyk Brand Events nam de complete organisatie van het evenement voor haar rekening. Met het evenement werd terug gekeken naar 50 jaar Martinair, maar vooral was de blik gericht op de toekomst.

Rood voerde de boventoon, en er was een primeur. De nieuwe rode uniformen van Martinair (ontworpen door Erny van Reijmersdaal) werden voor het eerst getoond aan de genodigden.


Neptunus plaatste voor deze feestelijke gelegenheid haar nieuwe tenttype de ‘Alure’ met een afmeting van 15 bij 30 meter, plus een keukenpaviljoen en terras. “Adriaanse/van Kuyk Brand Events wilde een tijdelijke accommodatie die aansloot bij het karakter van de bijeenkomst en de merkwaarden van Martinair. De Alure paste perfect in het plaatje,” aldus Dorrie Eilers, directeur van Neptunus BV.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!