Back Back Achter de schermen

5 voor 12 voor jurering Gouden Giraffe.

31 december 2006

[afbeelding niet meer beschikbaar]
Zo rond de kerst gaat hier nog wel eens de bel: een lekker flesje, een mandje met smulvulling… Dit jaar werd echter overheerst door de koerier van High Profile, die doos, na doos, na doos kwam bezorgen met inzendingen voor de zakelijke categorie van de Gouden Giraffen.

Ware kunstwerkjes ben ik al tegengekomen en ook al potentieel "Girafmateriaal" . Ik kwam ook twee inzendingen tegen die niet door de gehele jury beoordeeld zullen worden, omdat er in die gevallen sprake zou kunnen zijn van een jurylid met een verstrengeld belang. Deze jury wenst objectief tot de winnaar te komen en ter voorkoming van zelfs maar het kleinste vleugje potentiële vooringenomenheid, zullen de bewuste juryleden zich bij die cases verschonen.

Op 11 januari komt onze jury bijeen om de inzendingen individueel te beoordelen en tegen elkaar af te wegen. We verlaten de kamer niet eerder dan dat er unanieme consensus is over 3 nominaties en daaruit de winnaar is gekozen…

Susanne IJsenbrandt, Frans Speyer, Peter Blokland, Thijmen Jacobse en ik danken alle deelnemende bureaus voor hun inzending en wensen iedereen een gezond, gelukkig, creatief en effectief 2007.

Rob Captijn

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!