Back Back Nieuws

5-jarige Hampshire nu met 50 hotels

10 september 2006

Hampshire Hospitality & Leisure is er trots op dat Hotel Dormylle in Mill het vijftigste lidhotel is geworden. Binnen de formule van het unieke samenwerkingsverband van bijzondere hotels is het Oost-Brabantse hotel als Hampshire Inn – Dormylle toegetreden. Deze gebeurtenis is extra speciaal omdat de komst van het vijftigste lidhotel samenvalt met het vijfjarig bestaan van Hampshire Hospitality & Leisure dit jaar.

Algemeen Directeur Etienne Verkerk van Hampshire Hospitality & Leisure: "Wij zijn uitermate trots dat in een relatief korte periode van 5 vijf jaar inmiddels 50 individuele hoteliers het vertrouwen aan Hampshire hebben gegeven hen te vertegenwoordigen en te ondersteunen op het commerciële vlak. Hampshire zal zich in de toekomst voor deze hotels en nieuwe lidbedrijven blijven inzetten als Partner Hotelier."

Veel faciliteiten
In Mill vormen Hampshire Inn - Dormylle en het Restaurant ‘Des Werelds’ samen met Fitland en de kliniek Viasana een uniek sport-, party-, congres-, evenementen- en gezondheidscentrum in Nederland. Het hotel beschikt over 45 kamers. De kamers zijn comfortabel en modern ingericht; alle met een luxe douche, toilet, telefoon, televisie, internetverbinding en kluisje. Restaurant ‘Des Werelds’ is de ideale plek voor een lunch of een avondje tafelen met vrienden of familie.

Aangezien Hampshire Inn - Dormylle een onderdeel is van het Fitland Sport & Health complex kan het hotel zijn gasten een grote variatie aan faciliteiten aanbieden. Zwemmen, sauna, fitness, spinning en diverse andere groepslessen zijn een greep uit de vele activiteiten die Hampshire Inn - Dormylle zonder extra kosten aanbiedt.
Thomas Vloet van Dormylle is blij met de aansluiting bij Hampshire Hospitality & Leisure: "We vervullen al een streekfunctie hier, we verwachten nu ook landelijk meer naamsbekendheid te krijgen. Met een kliniek waar bijna alle operaties verricht kunnen worden, een groot fitnesscentrum en een evenementenhal met onbegrensde mogelijkheden, zijn we toch een uniek centrum."

Gezelligheid
Hampshire Inn - Dormylle ligt in een prachtige landelijke omgeving waar de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid voorop staan. Toeristisch gezien zijn er in de omgeving talloze bewegwijzerde fiets- en wandelpaden. Voor liefhebbers van winkelen zijn het gezellige stadje Uden en Nijmegen, de oudste stad van Nederland, absolute aanraders. Maar ook Cuijk met de vrijmarkt op zaterdag en het vestigingsstadje Grave zijn zeker een bezoek waard. Ook zakelijk, bijvoorbeeld op het gebied van incentives, heeft Hampshire Inn – Dormylle in combinatie met Fitland ongekend veel mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan quad-rijden, boogschieten en survivaltochten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!