Back Back Nieuws

4x4 rijden bij Event Center Beekse Bergen nu ook voor particulieren

01 mei 2013
Bij Event Center Beekse Bergen in Hilvarenbeek kunnen geïnteresseerden in juli een 4x4 cursus volgen. Bezoekers kruipen zelf achter het stuur van de 4x4 terreinwagen en leren 4x4 rijden op de grootste zandberg van Nederland. Daarnaast beschikt het terrein ook over water, asfalt en bos en dat maakt de 4x4 beleving uniek. De cursussen worden aangeboden op 13, 14, 20 en 21 juli 2013.

4x4 terrein
‘Het terrein van Event Center Beekse Bergen wordt momenteel  voornamelijk zakelijk verhuurd, maar de reacties van de gasten zijn zeer positief. Dat heeft ons doen besluiten om een cursus aan te bieden aan particulieren, zodat ook zij kennis kunnen maken met dit unieke 4x4 terrein,’ aldus Sjors van den Boogaart, vestigingsmanager Beekse Bergen.

‘De uniciteit van het terrein zit hem in de combinatie tussen zand, asfalt, water en bos. Die combinatie op een terrein vind je bijna nergens. Een cursus 4x4 rijden is bij ons dus erg compleet en vol adrenaline. Op de website, eventcenterbeeksebergen.nl, kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden en zich aanmelden. Per dag kunnen we maximaal 50 cursisten plaatsen, dus wees er snel bij.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!