4Light sluit zich aan bij 360 Experience Group4Light sluit zich aan bij 360 Experience Group
Back Back Nieuws

4Light sluit zich aan bij 360 Experience Group

24 januari 2023

De 360 Experience Group, een wereldwijde groep van bedrijven binnen de (live) entertainment sector, kondigt de toevoeging aan van technisch productie partner 4Light. 4Light is ontwikkelaar en technisch producent van een diversiteit aan shows en producties over de hele wereld. De naam 4Light staat voor een bedrijf dat is ontstaan uit een passie voor licht. In de loop der jaren is hun dienstverlening verbreed naar alle audiovisuele disciplines, met meer focus op complexe technische producties. 4Light richt zich nu op technische engineering en verzorgt het gehele spectrum aan audiovisuele technieken en constructies die nodig zijn voor shows en evenementen.

 

In de verschillende sectoren waarin 4Light als technische partner optreedt, worden alle opgedane kennis en ervaring gecombineerd met actuele technieken en de beste mensen. Zowel op kantoor als op de werkvloer maakt 4Light gebruik van zelf ontwikkelde software om de werkwijze te optimaliseren. Binnen een online omgeving automatiseert 4Light alle datasheets, waarin technische details, eisen en aantallen zijn gedocumenteerd. Het portfolio van 4Light bevat een breed scala aan projecten, van 7th Sunday tot I Am Hardstyle en Daydream International.

Gezamenlijke groeiambitie

Ronnie Santegoeds, eigenaar 4 Light: ‘Door deze samenwerking kan 4Light haar expertise breed inzetten in binnen-en buitenland. Met de focus op kwaliteit en toenemende daadkracht kijken we samen uit naar een mooie toekomst.’ Gaston van de Poel, voorzitter 360 Experience Group: ‘We zijn zeer verheugd dat 4Light zich aansluit bij De 360 Experience Group. Deze overname past goed bij de groeiambitie van de groep en de projecten van 4Light passen naadloos in onze operatie. We kennen Ronnie al geruime tijd en hebben samengewerkt aan tal van producties.’

Kennis, creativiteit en maatwerk 

Van ontwerp tot realisatie, de bedrijven binnen de 360 Experience Group zijn gespecialiseerd in het kwalitatief en creatief produceren van evenementen en entertainment door middel van kennis, creativiteit en maatwerk. De labels binnen de 360 Experience Group bestaan uit: Unlimited Productions, Unlimited Solutions, Live Legends, Unbranded, Soulmates Creative Led en Loovison. Met de toevoeging van 4Light wordt de propositie van de 360 Experience Group versterkt. 4Light zal onder haar merknaam blijven opereren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!